Taç Lojistik

Yüksek kaliteli gözetim, denetim ve teknik danışmanlık hizmetleri

TAÇ Lojistik Deniz Liman ve Gözetim Hizmetleri Ltd. Şti. 2018 yılında kurulmuş olup gözetim, denetim ve teknik danışmanlık hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.

Şirketimiz, Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanarak Uluslar Arası Gözetim firması olarak yetkilendirilmiş bulunmaktadır.

Ağır ve gabari-dışı yük taşımacılığı, ağır yük kaldırma hizmetleri, kurulum hizmetleri ve deniz taşımacılığı sektörlerinde uzun yıllara dayanan deneyim ve bilgi birikimine sahip yöneticileri öncülüğünde kurulan şirketimiz kendi alanında sektörün sayılı yetkin hizmet sağlayıcılarından biridir.

TAÇ Lojistik, işlerinizin doğru zamanda, doğru yerde, uygun ekipmanla, yetkin personelle ve sağlıklı bir şekilde yapılması konularında destek vermektedir. Gözetim ve denetim faaliyetlerimiz uluslararası standartlara göre raporlanmaktadır.

Değerlerimiz

Ekibimiz

Ekip üyelerimizin tamamı denizcilik, proje taşımacılığı ve sigorta sektörlerinde uzun yıllara dayanan çalışma deneyimine sahiptir.

Ekibimizin mesleki yeterliliği ve motivasyonu ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına doğru, hızlı ve yetkin bir şekilde cevap verebilmekteyiz.

Firmamız, tüm bilgi ve birikimlerimizin ışığında, gözetim sektörünün uluslararası kurallar çerçevesinde gereksinimlerini karşılayacak dinamik bir yapıya sahiptir.

Bağımsızlık ve tarafsızlık

Dürüstlük ve güvenilirlik

Sürekli gelişim

Bilgi üretimi ve paylaşımı

Müşteri odaklı ve nitelikli hizmet

Çalışanlara değer verme

Akreditasyonlar

Taç Lojistik; B Tipi Muayene Kurulusu olarak Ticaret Bakanlığı’ndan Uluslararası Gözetim firması yetki belgesi almıştır.

Taç Lojistik, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’ne, ISO 14001-2015 Çevre Yönetim Sistemi’ne ve OHSAS 18001-2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi’ne uygun hizmet vermektedir.

– Uluslararası Gözetim Şirketi Belgesi
– Gemi Acenteliği Yetki Belgesi
– ISO 9001 Sertifikası
– ISO 14001-2015 Sertifikası
– OHSAS 18001-2007 Sertifikası